Teknisk säljare

Teknisk säljare

I rollen som teknisk säljare på Mikrodust kommer ditt fokus främst vara att, tillsammans med säljchefen, öka försäljningen och samtidigt fortsätta utveckla företagets erbjudande och affärsmodell. Du kommer jobba med både nya och befintliga kunder som främst är produktbolag inom elektronik och tillverkare av elektronikprodukter (Electronic Manufacturing Services, EMSer). I rollen ingår även offertarbete, som du får stöd med från den tekniska avdelningen. Du ansvarar även för kravställning och medverkande kring marknadsmaterial och marknadsaktiviteter, såsom mässor och hur produkten AtoMik® på bästa sätt kan visas upp ute hos kund.

Du kommer att ha din bas på Mikrodusts kontor i Lund, men det kommer att förekomma resor i både Sverige och internationellt.

Ta chansen att få vara med och bygga vidare en säljorganisation i en spännande bransch och på ett företag som växer!

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt driv och en social förmåga i kombination med ett tekniskt intresse. Du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande samt har ett intresse för affärer alternativt om du har arbetserfarenhet inom liknande tekniskt område i samband med ekonomi- och affärskunskap. Du har körkort och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Fördelar som du kan ta med dig är ifall du har arbetat som säljare/KAM inom lösningsförsäljning alternativt erfarenhet som affärsorienterad projektledare.

 

Läs vidare om tjänsten på;

https://jobs.mero.se/jobs/2449380-teknisk-saljare-till-mikrodust

 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Daniel Andersson (072-161 72 73 alt. daniel@mero.se). Även erfarenhet av EMS och förståelse för kundbehov inom elektronikprodukt-testning är starkt meriterande.