Technical Project Manager

Technical Project Manager

Trivs du i en teknisk miljö och får energi av att driva projekt, se affärsmöjligheter, samarbeta med ett tekniskt team, hålla i gång flera projekt samtidigt? Har du en bakgrund inom projektledning, produktutveckling eller liknande, och är intresserad av affären och ekonomin i ett projekt? Vill du ansluta till ett projektledarteam där du får en bred roll där din förståelse och intresse för projekt, teknik, ekonomi och affär kombineras? Tilltalas du av att få vara med och skapa en helt ny och viktig roll där dina insatser spänner över många områden? Då är rollen som teknisk och affärsdriven projektledare på Mikrodust helt rätt för dig!

Mikrodust har levererat hundratals elektronik test fixturer runt om i världen och de har testat miljontals elektronik produkter. Deras fokus är att utveckla högkvalitativ produktionstestutrustning till sina kunder. Mikrodust startades 2011 och är i dag ca 20 anställda. De är nu i gång med ett spännande generationsskifte. Med deras senaste testplattform, AtoMik®, tar de produktionstest till nästa nivå med ännu bättre prestanda och modularitet för att möta efterfrågan från deras kunder.

Om rollen

Du kommer att vara en nyckelspelare i Mikrodust arbete i att ta ytterligare marknadsandelar samt skapa ökad effektivitet i nya och befintliga projekt och bland annat arbeta med:

 • Driva projekt framåt och vara spindeln i nätet som har kontakt med de olika avdelningarna och kunden
 • Framtagande av tidsplaner och uppföljning av dessa
 • Ansvara för effektivisering och lönsamhet i projekt
 • Leda ditt team tryggt och framåtriktat mot mål samt genom förändringar
 • Profilera Mikrodust ut mot marknaden/kunder
 • Vara delaktig i offertförfarande

 Du har med dig en teknisk förståelse för både mjuk- och hårdvara och ett kommersiellt driv och förståelse för kundens behov. Ditt affärsfokus är även orienterat mot att göra Mikrodust affärer och projekt mer effektiva och lönsamma.

Mikrodust har tre olika tjänsteområden hårdvaru-, mekanisk- och mjukvarudelen. Du kommer att vara en katalysator för samtliga tjänsteområden.

 Du har din arbetsplats på Mikrodust i Lund, nära Ideon. Du trivs med att vara på plats, hemarbete kan självfallet förekomma vid vissa tillfällen, men de ser gärna en kandidat som tilltalas av den interaktion och dynamik som uppstår i det personliga mötet på ett kontor. Ett visst resande kan ingå i tjänsten.

Din bakgrund

Du har lämpligen en bakgrund inom tekniskt orienterande produktutvecklings bolag. Du arbetar förmodligen som projektledare, affärsutvecklare eller liknande i dagsläget. Rollen kräver en teknisk förståelse och att du har god erfarenhet av att exempelvis göra ekonomisk uppföljning i projekt. Du trivs i en kommersiell miljö med kundkontakt och att etablera långsiktiga relationer. Viss erfarenhet av offerthantering är meriterande, men inget krav.

 Du tar initiativ, har ett stort eget driv men också ett stort hjärta och engagemang i det du tar dig för. Du är en god kommunikatör som skapar din plats och trivs i en entreprenöriell organisation med stort lokalt ansvar och mandat. Här finns möjlighet att vara med och skapa rollen, snarare än att vara typen av person som vill att det finns en knivskarp game plan dag 1.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla Mikrodust! Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
 • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
 • Stor utvecklingsmöjlighet
 • En stimulerade miljö.

Din ansökan

Mikrodust samarbetar med Academic Search International. Du ansöker via ”Apply now” knappen nedan där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg. Tack för din förståelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Seniorkonsult Malin Borg +46 (0)70 650 31 05, malin.borg@academicsearch.se eller Researcher Lukas Grönroos på +46 (0) 70 650 31 39, lukas.gronroos@academicsearch.se.

 Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande.